svētdiena, 2020. gada 15. novembris

PROGRAMMĒŠANA.

Programmēšanai ir jāsākas jau bērnībā. Atceros, kā mani programmēja. Tas notika caur manu mīļāko multeni TMNT. Šodien atskatoties uzreizi kļust skaidrs, kā nebija vienkārša multene, bet nākotnes pareģojums. 

Varu atgādināt kas TIEŠI tur notika. Kā jau zināt cilvēka smadzenēm ir divas daļas. Vienu no daļām sauc par reptīļa smadzenēm, jo tur ir saglabājušies instinkti no laikiem, kad bijām reptīļi. Tāpēc multenē "varoņi" ir tieši bruņrupuči. 4 bruņrupuči. Kāpēc 4? Tie simbolizē Austrumus, Rietumus, Ziemeļus un Dienvidus, jo cilvēki, neatkarīgi no debespuses, visi ir vienādi un šajā cīņā, pret vispasaules valdību, ir jāiesaistās VISIEM, neatkarīgi no tavas lokācijas. 

Galvenais ienaidnieks reptīļcilvēkiem ir Šreders


Jup. Cilvēks ar sejas masku civilizācijas galvenais ienaidnieks. Atgādināšu, ka šī multene tapa 1 9 8 7 gadā!!! Viss, kas pasaulē notiek, notiek jo kāds to tā ir ieplānojis. 

Nedaudz par Šrederu: Viņam ir pieejamas "vismodernākās" tehnoloģijas, kā piemēram gēnu editēšanas iekārtas, ko mūsdienās pazīzstam kā CRISPR. Viņš nodemonstrē šīs tehnoloģijas varenību, lai radītu Bebop and Rocksteady.


 Kā pārvietošanās līdzekļus Šreders un viņa palīgi izmanto URBJUS, lai veidotu PAZEMES TUNEĻUS! Atgādināšu, ka "varoņi", kuri cīnās ar ļaunumu, bruņrupuči nindzjas, ir TĪNEIDŽERI - tātad PADSMITGADNIEKI - tātad BĒRNI!!! Tas pat ir multenes nosaukumā "Teenage Mutant Ninja Turtles". Nevis vienkārši nindzjas, bet TĪNEIDŽERI. Tas ne tikai ir nosaukumā, bet tas ir vispār pirmais vārds, kas tiek ielikts jūsu smadzenēs. BĒRNI CĪNĀS AR ĻAUNUMU, KURŠ ROK TUNEĻUS ZEM ZEMES. Pietam viņš tā arī tiek saukts par TRANSOPRTĒŠANAS MODULI - ang. Transport Module.


 

Un ja jau sākām par ļaunumu un pazemi... Šreders ir tikai ļaunuma redzamā daļa - marionete. Bet, kas ir patiesais ienaidnieks, šajā nevainīgajā multenē? Tas ir Krangs, kurš simboliski tiek attēlots, kā ļauna smadzene / doma / nodoms muskuļota cilvēkrobota jostas apvidū. Viņs simbolizē vispasaules ļaunumu, kuru manuprāt, labāk nemaz i nevarētu attēlot. Kur Krangs dzīvo un uzturas? Protams pazemē. Viņam pieder "iekārta" / "mašīna" / "robots" ko sauc par Technodrome. Un protams šīs milzīgās mega būves pašā augšā ir neviens cits, kā VISU REDZOŠĀ ACS. 



Bet reptīļi šajā cīņā nav vieni. Viņiem ir arī palīgi. Un pats nozīmīgākais palīgs šajā cīņā ir žurnālists - žurnāliste April O'Neil. Multenē uz zemeslodes notiek cīņa starp zem zemes mītošām smadzenēm un bruņrupuču mutantiem un par šiem notikumiem ziņo tikai viena reportiere??? Interesanti ar ko nodarbojas pārējie žurnālisti, kas varētu būt vēl interesantāks / svarīgāks? Viņi noteikti ziņo par kkādu bulšitu, lai novērstu cilvēku uzmanību.

Un nobeigumā nedaudz par pašiem varoņiem. "Naidnieki" izmanto jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus zinātnē, kā gēnu editēšana, pazemes urbjus, milzu robotrūpnīcas un vēl daudz dažādu iekārtu. Bet ko cīņā izmanto bruņrupuči? Parastu koka sprunguli [Donatelo] un spriguļus [Raphaelo] un senu, karatē līdzīgu, austrumu cīnas veidu. Un protams, lai viņi varētu veiksmīgi cīnīties, viņiem ir jābūt ļoti labā fiziskā formā. Un kas gan tur jauns? Tās ir senas, bet visiem ļoti labi zināmas patiesības: pareizs uzturs, laba fiziskā sagatavotība un regulāra / pietiekoša atpūta un jūs varēsiet uzveikt jebkuru pasaules vīrusu. Neesiet aitas - dzeriet vitamīnus. Don't Worry Be Hippie.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru